website Microtherm

Microtherm

Project: Realisatie website, SEO & Contentmanagement

"Microtherm staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit en vernieuwing. Dat is waar wij al meer dan 30 jaar voor gaan."

Door onze ruime ervaring zijn we de ideale partner voor het maken van kunststof op maat. Van het laten maken van plastic en kunststof onderdelen tot complete plastic en kunststof producten, Microtherm is altijd in staat om u een oplossing op maat te bieden.

In opdracht van Microtherm heeft Webvanced de website gerealiseerd. De website is responsive opgebouwd zodat deze op elke type apparaat goed wordt weergegeven. Met het gebruiksvriendelijke beheersysteem is het mogelijk om de inhoud van de website aan te passen.

Ook verzorgd Webvanced de SEO strategie voor Microtherm. Hiermee is de website tot in de puntjes geoptimaliseerd zodat deze optimaal wordt gevonden binnen de zoekmachines. Inclusief monitoring om waar nodig bij te kunnen sturen. Dit resulteert niet alleen in een toename van websiteverkeer, ook in de werkplaats is het duidelijk te merken: het aantal klanten en orders is sterk gegroeid.

"Niet alleen meer websiteverkeer, ook het aantal orders en nieuwe klanten is flink toegenomen"


Uitdagingen

  • Website sterk gericht op online zichtbaarheid
  • Schaalt mee op elke type apparaat (responsive)
  • Integratie van filmmateriaal
  • Weergave van specialisatie