website Maverick events

Maverick Events

Project: Realisatie evenementen portfolio

"Meer dan 15 jaar ervaring in festival en events organisatie, waaronder Indian Summer Festival, Oktoberfest Alkmaar, NYE Alkmaar dance event. Ervaren specialisten (of: Organisatie talenten) die met gevoel voor passie en beleving elk event van A tot Z regelen. Full service organisatie op het hoogste niveau!"

In opdracht van Maverick Events heeft Webvanced een nieuwe website ontwikkeld. De website is te beheren met een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Naast de nieuwe website heeft Webvanced ook een maatwerk mailingsysteem ontwikkeld, specifiek naar de wensen van Maverick Events. Met dit systeem is het mogelijk om op makkelijke wijze goed verzorgde nieuwsbrieven te versturen. De algemene organisatie, het boeken van artiesten, aanvragen van vergunningen, promotie activiteiten, sponsoring, advisering, horeca, food, productie, logistiek en beveiliging. Maverick Events heeft experts in huis om al deze elementen voor u te regelen en te organiseren.

 

"Meer dan 15 jaar ervaring in festival en events organisatie, waaronder Indian Summer Festival, Oktoberfest Alkmaar, NYE Alkmaar dance event"


Uitdagingen

  • Schaalbare layout voor optimale mobiele weergave
  • Gebruiksvriendelijk beheersysteem
  • Krachtig nieuwsbrievensysteem
  • Integratie ticketbestelsysteem
  • Agendasysteem