Privacy & Security

De regel- en wetgeving rondom digitale privacy en veiligheid is tegenwoordig zeer complex.

Hoe houd u overzicht, en hoe weet u zeker dat uw website hier nog aan voldoet? De oplossing hiervoor is de Privacy & Security Scan van Webvanced.

Privacy & Security

Met deze scan bent u er zeker van dat u voldoet aan de wet- en regelgeving in Nederland zoals de WBP en de nieuwe AVG wet.

Op 25 mei 2018 gaat een nieuwe Europese Privacyregeling van kracht: de algemene verordening gegevensbescherming, ook wel AVG genoemd (Engels: General Data Protection Regulation, GDPR). Hierdoor hebben burgers in de EU meer controle over hun persoonsgegevens en zijn ze ervan verzekerd dat hun informatie overal in Europe beschermd wordt, ongeacht of de gegevensverwerking plaatsvindt in de EU of daarbuiten.

Bij de AVG gaat het om privacy, veiligheid, transparantie en uiteindelijk vertrouwen. Die factoren bepalen ook of een consument of zakelijke klant wel of niet kiest om zaken te doen met uw bedrijf.
Wij inventariseren uw website en databasestructuur en komen bij u terug met een adviesrapport waarin alle essentiële factoren en verbeterpunten, inclusief kostenplaatje, staan beschreven. Zo weet u precies waar u staat en welke acties er nodig zijn om te voldoen aan deze regel- en wetgeving.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u alleen een groen slotje op uw website? Dat doen wij natuurlijk ook! Zie onze pagina over SSL beveiliging.

 

Neem contact op