Diensten

Aanvullende diensten

"Anders nog iets?"

Wij bieden een aantal diensten ter ondersteuning van uw website:

SEOHoger in Google door zoekmachine optimalisatie. Wees vindbaar voor potentiële klanten, verhoog de conversie en daarmee uw omzet. Laat een SEO analyse rapport opstellen zodat u goed inzichtelijk heeft waar u uw website nog verder kunt verbeteren zodat hij hoger in google komt.

Domeinregistratie: Een domeinregistratie is eigenlijk niets meer of minder dan het vastleggen van een domeinnaam als uw eigendom. Domeinnamen zijn van groot belang voor uw naamsbekendheid, merkrecht en de mogelijkheden die zij op het internet bieden, nu en in de toekomst.

Zakelijke webhostingDe essentiële basis voor een snelle en stabiele website. Met zeer goede backups en 24/7 monitoring bent u er zeker van dat uw website voor uw klanten altijd goed bereikbaar is.

SpamfilterNiets zo vervelend als een volle mailbox met spam en andere ongewenste email. Wij zorgen ervoor dat alleen relevante mails bij u binnenkomen, zodat u uw tijd kunt besteden aan zaken die er wel toe doen.

SSL CertificatenWanneer een website met een SSL certificaat is beveiligd loopt de verbinding via het veilige HTTPS protocol. Dit is te zien aan het groene slotje in de adresbalk van uw internetbrowser. Naast de technische voordelen, straalt het groene slotje ook vertrouwen uit naar uw klanten en worden beveiligde websites hoger gewaardeerd in de zoekresultaten van Google.

"Maatwerk diensten van Webvanced"