Over Webvanced

Webvanced, professioneel en persoonlijk

Webvanced is in 1999 onstaan vanuit Network Company. Network Company is een zakelijke ICT dienstverlener en levert complete ICT oplossingen en ondersteuning aan voornamelijk het MKB. Met een klein team van ICT'ers zijn wij begonnen in ons eerste kantoor in De Rijp. Na een aantal jaar zijn wij verhuisd naar industrieterrein "De Beverkoog" in Alkmaar en zijn daar verder gegroeid.

Vanuit de automatisering was in de beginperiode veel vraag naar internet toegang, domeinnamen, e-mail, hosting en website ontwikkeling. In de beginperiode zijn de internet gerelateerde diensten vanuit een handelsnaam onder Network Company verzorgd. Al snel werden de internet gerelateerde diensten groter van omvang en was het tijd deze bedrijfsactiviteiten onder te brengen in een aparte onderneming.

Er is ook nieuwe tak voor telefonie- en datacommunicatie genaamd "Telking" opgezet in 2007. In 2008 heeft Network Company een nieuw pand laten bouwen waar wij nu met alle partners gehuisvest zijn. Met onze partners zijn wij in staat in de complete ICT behoefte van onze klanten te voorzien. Wij communiceren onderling over de oplossingen die wij aanbieden en verzorgen om zo de meest optimale situatie te kunnen creëren. Onze klanten vinden het prettig één aanspreekpunt te hebben voor alle ICT gerelateerde zaken.

Door de jaren heen heeft Webvanced zich ontwikkeld als een professionele speler op de markt en verzorgt webdesign, webdevelopment, domeinen, hosting, e-mail, colocatie en virtuele servers voor veel bedrijven voornamelijk in de regio Noord-Holland.

Op het gebied van webdesign, website ontwikkeling en webapplicatie ontwikkeling heeft Webvanced de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met een grote diversiteit aan projecten. Door deze ervaring zijn wij in staat onze klanten van een optimaal advies te voorzien waarbij wij de klant centraal stellen.

Webvanced vindt het belangrijk om altijd met de nieuwste technieken te werken. De medewerkers zijn gedreven en willen altijd het maximale uit de techniek halen.
Naast de kwalitatieve techische oplossingen staan klantvriendelijkheid, service en "korte lijnen" bij ons hoog in het vaandel. Met ons hoge nivo van ondersteuning en service onderscheiden wij ons van de rest van de markt.

Onze partner Network company

Network Company is een innovatieve en meedenkende organisatie die voortdurend investeert in de nieuwste technologieën om u te kunnen adviseren op het gebied van ICT. Naast een gericht advies levert Network Company niet alleen de benodigde hard- en software maar voorziet u ook van aanvullende diensten zodat uw bedrijf optimaal ondersteund wordt bij de implementatie en beheer van uw automatiseringsprocessen. Onze corebusiness bestaat uit het leveren van kwalitatieve dienstverlening aan het Midden en Klein Bedrijf. Dit varieert van het leveren en plaatsen van servers en computers tot het installeren en onderhouden van bedrijfskritische netwerkapparatuur.

 

rnc-logo.jpg

Professionele automatiseringsoplossingen met een betrouwbare service.

Wat kan de klant van Network Company verwachten?

Klanten die kiezen voor Network Company zijn verzekerd van een professionele automatiseringsoplossing met een betrouwbare service. Uit de praktijk is gebleken dat Network Company niet alleen voor grotere bedrijven een geschikte automatiseringspartner is, maar ook voor de kleinere bedrijven. Ongeveer 30% van onze vaste klanten zijn bedrijven met één tot vier kantoormedewerkers die maandelijks gebruik maken van onze producten en diensten.

Network Company:

  • 7 dagen per week 24 uur per dag telefonisch bereikbaar
  • Levert deskundig advies
  • Beschikt over een eigen Technische Dienst
  • Uitsluitend nieuwe en gebruikte A-merk producten
  • On-site service overeenkomsten in combinatie met remote service faciliteiten
  • Levert kwaliteitsproducten en/of diensten tegen scherpe prijzen
  • Levert producten en/of diensten bij u op locatie
  • Heeft een oplossing voor elk probleem
  • Kan de klant vervangende apparatuur bieden bij een langdurige reparatie
  • Financieringsmogelijkheden

Bezoek de website van Network Company.