website Koninklijke Nederlandsche Kolfbond

Kolfbond.nl

Project: Realisatie sportbond website

"Concentratie, richting- en maatgevoel, daar draait het om in de kolfsport. Oftewel, zoals de kolvers zeggen: 'je leert het snel, maar het spel blijft je verrassen!'. Het spel van vroeger brengt zeer veel plezier aan de mensen van nu. De spanning, het fanatisme, de strijd om de eer."

In opdracht van de KNKB heeft Webvanced de nieuwe website gerealiseerd. Om de informatie zo goed mogelijk weer te geven is er gekozen voor een responsive opzet, wat wil zeggen dat de inhoud van de website meeschaalt met het type apparaat van de eindgebruiker. Het maakt dus niet uit of de website op een smartphone of op een laptop wordt bekeken, de weergave is altijd correct. Met het beheersysteem is het mogelijk om op een simpele manier inhoud zoals plaatjes en tekst toe te voegen of aan te passen. Met het maatwerk nieuwssysteem is de bond in staat om zelf op makkelijke wijze nieuws toe te voegen aan de website.

"De Koninklijke Nederlandsche Kolfbond (KNKB) is de overkoepelende organisatie waarbij alle 28 kolfverenigingen in Nederland zijn aangesloten."


Uitdagingen

  • Gemakkelijk te gebruiken beheersysteem
  • Schaalbare layout (responsive)
  • Maatwerk nieuwssysteem
  • Vereniging gedeelte
  • Wedstrijd overzicht