Corporate websites

Webvanced is gespecialiseerd in het ontwikkelen van corporate websites. Wij zijn gewend aan samenwerking met projectgroepen en projectleiders en het opzetten van een gedegen planning om zo de deadlines te halen.

Bij het ontwikkelen van een corporate website is vaak gewenst om meerdere ontwerp-voorstellen te maken zodat door het team of de projectleider een goede keuze gemaakt kan worden. Daarnaast is een corporate website vaak meertalig en is het nodig dat meerdere mensen met veschillende rechten in het CMS kunnen werken.

Webvanced ontwikkelt websites op een zeer hoog technisch nivo en de websites voldoen aan alle standaarden welke door het W3C zijn gedefinieerd. Daarnaast maakt Webvanced altijd gebruik van de laatste technieken.

Een corporate website is professioneel, zakelijk en degelijk. De structuur is logisch en teksten zijn goed leesbaar. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief beeldmateriaal. Er is rekening gehouden met de vindbaarheid en de website is SEO vriendelijk opgezet. Dit alles zorgt ervoor dat uw corporate website aan internationale standaarden voldoet.

Wilt u een corporate website laten maken en bent u opzoek naar een betrouwbare partner? Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend orienterend gesprek.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bekijk onze webdesign portfolio.

 

Webvanced corporate website development

Webvanced denkt mee

Webvanced ontwerpt uw website op basis van de aangeleverde huisstijl en wensen. Indien u (nog) geen logo of huisstijl heeft is het mogelijk om dit tijdens het ontwerpen van de website te verzorgen.

Ook door te hoogstaande technisch uitvoering zorgt Webvanced dat uw website aan alle eisen voldoet en goed door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden.

Laatste FB-berichten van Webvanced

Webvanced zoekt 2 nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Ben je op zoek naar een baan als webdeveloper of helpdesk medewerker? Of ken je iemand die op zoek is? Bekijk dan onze vacatures: http://www.webvanced.nl/vacaturesVacatures bij Webvancedwww.webvanced.nlWij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor uiteenlopende programmeerprojecten zoals technische realisatie van websites, intranets en portals tot de ontwikkeling van geavanceerde op internettechnologie gebaseerde applicaties.
2015-01-30 14:38:35

Alle facebook berichten

Contact

Webvanced B.V.
Kokkel 10
1723HX Noord-Scharwoude
Tel. 0226 - 820 070