Veilig internet via SSL/HTTPS

"Met een HTTPS verbinding worden uw gegevens versleuteld over het internet verzonden"

Wanneer een website met een SSL certificaat beveiligd is lopen alle verbinding via het beveiligde HTTPS protocol, wat te zien is aan het groene slotje in de adresbalk van de internetbrowser.

Hiermee is de bezoeker er zeker van dat alle data die hij naar een bepaalde server wilt sturen ook alleen bij de geadresseerde terecht komt, en tussendoor niet onderschept kan worden. 

Tegenwoordig geeft oa de Google Chrome browser wanneer een formulier wordt ingevuld een waarschuwing dat verbinding van de website niet veilig is.

Buiten de technische redenen straalt een groen slotje ook vertrouwen uit naar de bezoeker en worden beveiligde websites hoger gewaardeerd in Google (Lees meer over: website hoger in Google).

128.png

De SSL certificaten die Webvanced aanbieden zijn gratis (Meer info over de certificaten en de technische werking: https://letsencrypt.org/how-it-works/).

Een Let's Encrypt is simpel te installeren middels het Webvanced beheersysteem. Maar wij kunnen hier uiteraard ook bij helpen. Bekijk hiervoor onze support pagina.

Neem contact op