Foto album systeem - Gallery

Met de gallery module is het mogelijk foto’s in te plaatsen. Vervolgens kan een album aan een pagina gekoppeld worden en wordt een fotogallery getoond op die pagina. De foto’s worden als thumbnails getoond. Op een thumbnail kan geklikt worden om de afbeelding te vergroten. Er kan vervolgens met forward en back knopjes door de gallery heen gebladerd worden. Er is ook een play knop om de foto’s automatisch af te spelen.

In het CMS wordt het mogelijk foto’s in bulk te uploaden. Het systeem verschaalt en optimaliseert de foto’s volledig automatisch. Het is ook mogelijk hele mappen tegelijk te uploaden. Hieronder enkele schermafbeeldingen.

Foto album gallery lijstweergave

Het systeem maakt gebruik van een geavanceerd upload systeem. De foto's worden lokaal verschaald en de verkleinde versie wordt geupload. Op die manier kunt u in korte tijd veel foto's uploaden zonder de volledige originele bestandsgrootte te hoeven uploaden. In de upload tool is het ook mogelijk eenvoudige bewerkingen op de afbeeldingen toe te passen zoals bijvoorbeeld roteren.

Foto album gallery afbeeldingen uploaden

Lees meer over het content management systeem van Webvanced.

Webvanced denkt mee

Webvanced ontwerpt uw website op basis van de aangeleverde huisstijl en wensen. Indien u (nog) geen logo of huisstijl heeft is het mogelijk om dit tijdens het ontwerpen van de website te verzorgen.

Ook door te hoogstaande technisch uitvoering zorgt Webvanced dat uw website aan alle eisen voldoet en goed door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden.

Laatste FB-berichten van Webvanced

Webvanced zoekt 2 nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Ben je op zoek naar een baan als webdeveloper of helpdesk medewerker? Of ken je iemand die op zoek is? Bekijk dan onze vacatures: http://www.webvanced.nl/vacaturesVacatures bij Webvancedwww.webvanced.nlWij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor uiteenlopende programmeerprojecten zoals technische realisatie van websites, intranets en portals tot de ontwikkeling van geavanceerde op internettechnologie gebaseerde applicaties.
2015-01-30 14:38:35

Alle facebook berichten

Contact

Webvanced B.V.
Kokkel 10
1723HX Noord-Scharwoude
Tel. 0226 - 820 070