Webapplicaties ontwikkelen

Webvanced heeft veel ervaring op het gebied van web-based (intranet) toepassingen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

 • Klantbeheer systemen (CRM)
 • Personeelsbeheer systemen (HRM)
 • ERP systemen
 • Online boekings systemen
 • Voorraadbeheer systemen
 • Planning systeem
 • Kwaliteitsbewaking
 • Project management systeem
 • Document beheer systemen
 • Offerte en order systemen
 • Proces automatisering
 • E-commerce systemen

Webapplicatie ontwikkeling die naadloos aansluit op uw bestaande situatie

Het is ook mogelijk een koppeling te maken met uw boekhoudsysteem. Dit voorkomt dat er gegevens dubbel ingevoerd moeten worden. Webvanced heeft ervaring met het opzetten van koppelingen met Exact en Snelstart. Doordat de applicaties via een webinterface werken is het zeer eenvoudig om ook remote te werken.

Niet alleen een koppeling met een boekhoudsysteem is mogelijk, ook gegevensuitwisseling met bestaande software behoort tot de mogelijkheden.

Mobiele toegang met smartphone en tablet

Het wordt steeds belangrijker uw medewerkers ten alle tijde van actuele informatie te voorzien. Ook wordt het steeds belangrijker om werknemers direct gegevens, zoals bijv. werkbonnen, digitaal te laten verwerken.

Een webapplicatie is bij uitstek geschikt om gebruikt te worden op mobiele apparaten zoals smartphones (iphone en android/windows telefoons) en tablets (iPad, android tablets). Webvanced zorgt bij de ontwikkeling van de webapplicatie dat de mobiele onderdelen snel en met minimale dataoverdracht op mobiele apparaten gebruikt kunnen worden.

Professionele webapplicaties met goede support

Bent u op zoek naar en oplossing om efficienter te kunnen werken ?
Wilt u uw personeel de mogelijkheid geven thuis te werken ?
Vindt u het belangrijk gegevens centraal op te slaan ?
Zoekt u een partner voor webdevelopment ?

Webvanced biedt u alle mogelijkheden om dit te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie.

Bekijk onze webdevelopment portfolio.

Webvanced webapplicatie ontwikkeling

Webvanced denkt mee

Webvanced ontwerpt uw website op basis van de aangeleverde huisstijl en wensen. Indien u (nog) geen logo of huisstijl heeft is het mogelijk om dit tijdens het ontwerpen van de website te verzorgen.

Ook door te hoogstaande technisch uitvoering zorgt Webvanced dat uw website aan alle eisen voldoet en goed door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden.

Laatste FB-berichten van Webvanced

Webvanced zoekt 2 nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Ben je op zoek naar een baan als webdeveloper of helpdesk medewerker? Of ken je iemand die op zoek is? Bekijk dan onze vacatures: http://www.webvanced.nl/vacaturesVacatures bij Webvancedwww.webvanced.nlWij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor uiteenlopende programmeerprojecten zoals technische realisatie van websites, intranets en portals tot de ontwikkeling van geavanceerde op internettechnologie gebaseerde applicaties.
2015-01-30 14:38:35

Alle facebook berichten

Contact

Webvanced B.V.
Kokkel 10
1723HX Noord-Scharwoude
Tel. 0226 - 820 070