Domeinregistratie

Succes op het internet begint met het kiezen van een geschikte domeinnaam. Bij Webvanced kunt u vrijwel elke domeinextensie registreren. Is de domeinnaam nog vrij? Laat een ander niet met uw naam pronken!
Registreer vandaag nog een domeinnaam
Lees meer over domeinregistraties

Webhosting

Webvanced verzorgt shared webhosting diensten vanuit het EU networks datacenter te Amsterdam en het DataHouse datacenter te Alkmaar. Webvanced gebruikt daarvoor hoogwaardige reduntant opgebouwde servers die elk zijn verbonden met de backbone. Elke server wordt dagelijks gebackupped. Met ons control panel kunt u uw eigen domeinen beheren.
Bestel direct een hostingspakket
Lees meer over webhosting

E-mail en spamfilter

Webvanced biedt verschillende mogelijkheden om e-mail te ontvangen. Indien u een domeinnaam heeft geregistreerd is het mogelijk de e-mail op een mailbox binnen te laten komen. of deze te laten forwarden naar een extern e-mail adres. Ook het afleveren via SMTP op uw exchange server en geavanceerde spam- en virusfiltering kunnen wij voor u verzorgen.
Lees meer over e-mail afhandeling en ons spamfilter

Online backup

Met Webvanced Online Backup kunt u uw data volledig geautomatiseerd backuppen naar ons datacenter in Amsterdam. Uw back-up wordt vanuit Amsterdam gerepliceerd naar ons datacenter in Alkmaar. Webvanced gebruikt geavanceerde software en kwalitatieve redundate hardware.
Bestel direct onze Online Backup dienst
Lees meer over onze Online Backup diensten

Colocatie

Webvanced verzorgt ook colocatie diensten. Uw server wordt ondergebracht in één van onze 19" cabinets in het EU Networks datacenter te Amsterdam. Per server krijgt u een 100 mbit netwerkaansluiting op één van onze managed switches, stroomvoorziening en 1 IP adres. U kunt 365/7/24 bij uw server om eventueel onderhoud te verrichten.
Lees meer over onze colocatie diensten

Dedicated servers

Met een dedicated server kunt u uw eigen website(s) op een snelle betrouwbare manier hosten waarbij u optimale performance heeft. Webvanced levert, installeert, configureert en onderhoud dedicated servers. Hiervoor wordt uitsluitend kwalitatieve HP hardware gebruikt. De dedicated server wordt in één van de server-racks ondergebracht.
Lees meer over onze dedicated servers en diensten

Virtuele servers

Met een Virtual Dedicated Server (VDS), ook wel Virtual Private Server (VPS) genoemd, heeft u de volledige beschikking over een eigen server zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om de hardwarematige aspecten. Webvanced draagt zorg voor de installatie en configuratie. Met een dedicated server bent u volledig vrij en kunt u alle gewenste en specifieke software installeren.
Lees meer over onze virtuele server diensten

Webvanced denkt mee

Webvanced ontwerpt uw website op basis van de aangeleverde huisstijl en wensen. Indien u (nog) geen logo of huisstijl heeft is het mogelijk om dit tijdens het ontwerpen van de website te verzorgen.

Ook door te hoogstaande technisch uitvoering zorgt Webvanced dat uw website aan alle eisen voldoet en goed door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden.

Laatste FB-berichten van Webvanced

Webvanced zoekt 2 nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Ben je op zoek naar een baan als webdeveloper of helpdesk medewerker? Of ken je iemand die op zoek is? Bekijk dan onze vacatures: http://www.webvanced.nl/vacaturesVacatures bij Webvancedwww.webvanced.nlWij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor uiteenlopende programmeerprojecten zoals technische realisatie van websites, intranets en portals tot de ontwikkeling van geavanceerde op internettechnologie gebaseerde applicaties.
2015-01-30 14:38:35

Alle facebook berichten

Contact

Webvanced B.V.
Kokkel 10
1723HX Noord-Scharwoude
Tel. 0226 - 820 070